Relyx

Дата: 16.06.2021Переглядів: 579
Relyx

По всьому світу компанія 3М відома впровадженням нових ідей в області стоматології, які формують (а інколи реформують) ринок.
Для кожного призначення знайдеться ідеальний цемент.


Relyx Ultimate - адгезивний композитний цемент подвійного затвердіння - призначений для керамічних, композитних та металевих вкладок, накладок, коронок, мостів, мостів протяжністю 2-3 одиниці, керамічних та композитних вінірів, керамічних, композитних та металевих реставрацій на абатментах імплантатів, металевих та скловолоконних штифтів.
Relyx U200 - універсальний самопротравлюючий, самоадгезивний композитний цемент з механізмом подвійної полімеризації - призначений для коронок, мостовидних протезів, вкладок, накладок з металокераміки, металів, кераміки, композитних матеріалів, всіх видів штифтів та культьових вкладок, мостів Меріленд протяжністю 2-3 одиниці, мостовидних протезів на вкладках/накладках протяжністю 3 одиниці, цільнокерамічних, композитних, металевих реставрацій на абатменти імплантів.
Relyx Luting 2 - полімер-модифікований склоіономерний цемент - призначений для металокерамічних коронок і мостів, металевих коронок, мостів, вкладок і накладок, ендодонтичних штифтів, ортодонтичних конструкцій, керамічних конструкцій на основі оксиду алюмінію та оксиду цирконію; фіксації на абатменти імплантів.
Relyx Veneer - композитний цемент для фіксації вінірів - призначений для постійної фіксації керамічних і композитних вінірів.
Relyx Temp NE - цинкоксидний безевгенольний цемент - призначений для тимчасової фіксації тимчасових та постійних конструкцій.